Uşak Üniversitesi'nde Sertifika Töreni - Son Dakika
Yerel

Uşak Üniversitesi'nde Sertifika Töreni

Uşak Üniversitesi\'nde Sertifika Töreni

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) Meslek Mensuplarına İlişkin Geçiş Dönemi Eğitim Programı'nı bitiren 22 kursiyere sertifikaları verildi.

02.08.2013 18:07

Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen "Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu (KGK) Meslek Mensuplarına İlişkin Geçiş Dönemi Eğitim Programı"nı bitiren 22 kursiyere sertifikaları verildi.

Uzcan Otel'de düzenlenen sertifika töreninde konuşan Uşak Valisi Mehmet Ufuk Erden, Uşak Üniversitesi'nin her geçen yıl gelişip, büyüdüğünü belirtti. Sertifika almaya hak kazananları kutlayan Vali Erden Erden, kursiyerlere başarılar diledi.

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik ise  KGK ile 21 üniversitenin imzaladığı protokolle, Uşak Üniversitesi'nin de içinde olduğu yedi üniversitenin eğitim verdiğini söyledi.

Rektör Çelik, "Uşak Üniversitesi olarak ilimizin her alanda sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına destek vermeye devam etmekteyiz. Uşak'a ne kadar katkıda bulunabilirsek, kendimizi o kadar başarılı ve mutlu kabul ederiz. Üniversitemizin KGK ile yaptığı anlaşmayla Meslek Mensuplarına İlişkin Geçiş Dönemi Eğitim Programı'nı verdik. Genç bir üniversite olarak bunu başarmamız gurur verici" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

Törene Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Fuat Kömürcü,  Cumhuriyet Başsavcısı Ali Bayram,  Emniyet Müdürü Ogün Toprak,  Adalet Komisyonu Başkanı Ferhat Bursal ve kursiyerler katıldı. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak Üniversitesi'nde Sertifika Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement