Urla Yeni Yılı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika
Yerel

Urla Yeni Yılı Coşkuyla Kutladı

Urla Yeni Yılı Coşkuyla Kutladı

Türk Kızılayı Urla Şubesi yeni yıla bir gün kala düzenlediği etkinlikle kadınlara ve cezaevinde bulunan kader mahkumlarına yeni yıl coşkusunu yaşattılar.

31.12.2013 14:05

Türk Kızılayı Urla Şubesi yeni yıla bir gün kala düzenlediği etkinlikle kadınlara ve cezaevinde bulunan kader mahkumlarına yeni yıl coşkusunu yaşattılar. "Yeni Bir Yıl Yeni Bir Umut" projesi kapsamında düzenlenen etkinliğin ilk bölümü Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kadın sığınma evinde kalan kadınlara yönelik düzenlenen yeni yıl kutlamasına Urlalı kadınlar da katıldı. Hayri Küçük'ün şarkılarıyla yeni yıla yeni umutlarla giren kadınlar unutulmaz bir gün yaşadılar.

Etkinliğin diğer bölümü Urla Kapalı K Tipi Cezaevi'nde gerçekleştirildi. Kader mahkumlarına dertlerini ve sıkıntılarını birkaç saatliğine de olsa unutturan Türk Kızılayı Urla Şubesi, cezaevinde kalan 60 mahkumun güzel bir gün geçirmelerini sağladı.

Türk Kızılayı Urla Şube Başkanlığı'nın "Yeni Bir Yıl Yeni Bir Umut" projesi kapsamında düzenlediği etkinliğe Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cemil Erdemir başta olmak üzere Urla'daki sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri de katıldı.

Tük Kızılayı Urla Şube Başkanı Nurgül Saltık "Umutlara umut olduk. İnsanların mutluluğu bizlere mutluluk verdi. Böyle bir projeyi hayata geçirmemizde büyük emekleri olan kadın ve gençlik kolları ile üyeleri başta olmak üzere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Umut dolu bir yıl dileğiyle herkesin yeni yılını kutluyorum" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Yeni Yılı Coşkuyla Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement