Urla'nın Başkanı Karaosmanoğlu, Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Urla'nın Başkanı Karaosmanoğlu, Muhtarlarla Buluştu

Urla\'nın Başkanı Karaosmanoğlu, Muhtarlarla Buluştu

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

25.12.2013 12:58

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Urla Belediyesi birim müdürleri ve başkan yardımcılarının da katıldığı kahvaltılı toplantıda sorunları dinleyen Karaosmanoğlu, muhtarlardan gelen tüm taleplerin ilgili birim müdürleri tarafından not edilerek, gereğinin yapılması konusunda talimatlar verdi.

İskele Urit Restoran'da gerçekleşen toplantıda, bugüne kadar birlikte uyum içinde çalıştığını dile getirdiği muhtarlara seslenen Selçuk Karaosmanoğlu, "elbirliğiyle çalıştığımız takdirde Urla için daha yararlı hizmetlerde bulunabiliriz. Burası serbest kürsü, buyurun, tüm sorunları dile getirebilirsiniz" dedi.

Otobüs durakları, çöp konteynerleri, yol gibi durumlarda isteklerini belirten muhtarlar ayrıca, her telefonlarında en hızlı şekilde taleplerini yerine getirmeye çalışan belediye çalışanlarından duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Selçuk Karaosmanoğlu'na teşekkürlerini sundular.

Köy ziyaretlerinde değindiği yeni Bütünşehir Yasası ile tüm köylerin mahalle statüsüne dönüşeceği konusunda muhtarları bilgilendiremeye devam eden Karaosmanoğlu ayrıca, devam etmekte olan ve yeni oluşturulan projeler konusunda da bilgiler vererek, çalışmalarla ilgili soruları yanıtladı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'nın Başkanı Karaosmanoğlu, Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement