Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması

Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması

Urla Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Urla'nın 10 yıl sonra Türkiye'nin göz bebeği olacağını söyledi.

07.03.2014 12:54

Urla Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Urla'nın 10 yıl sonra Türkiye'nin göz bebeği olacağını söyledi.

Urla Belediye Başkanı ve DSP Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu, hız kesmeden ziyaretlerini sürdürüyor. Köy toplantıları, sivil toplum kuruluşları, ev ve esnafı ziyaret eden Karaosmanoğlu ve meclis üyesi adayları, Urla'da bulunan özel sitelerde yaşayan vatandaşlarla da bir araya geliyor. Urla Mesa Evleri Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Karaosmanoğlu, 15 yılda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek "Tek adam olursan halkın beklentilerini ve isteğini duyamazsın, göremezsin. Biz o nedenle geçen seçim döneminden beri hep Urla'yı sivil toplum kuruluşları ile birlikte yöneteceğiz diyoruz ki bunu başardık. Bir dönem daha görev verilirse bunu devam ettirmek ve daha geniş kitlelere yaymak istiyoruz" dedi.

Urla'nın doğal güzellikleri ve havasıyla önemli bir cazibe merkezi olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, "Urla'nın var olan güzelliklerini koruyarak gelişmesi için çaba harcıyoruz. Bozulmamış doğal varlıkları ile herkesin ilgisini çeken ve yaşamak istediği yer olan Urla'nın 10 yıl sonra ülkemizin göz bebeği olacağını görüyoruz. O nedenle imar konusunda hassas davranıyoruz ve mevcut yapıyı koruyoruz" dedi. Mesa Evleri Sitesi sakinleri, Urla'nın insanın yaşamak isteyebileceği her türlü güzelliği içinde barındırdığını ifade ederek bu güzelliklerin korunması için çaba harcayan Belediye Başkanı Karaosmanoğlu'nu kutlayarak Urla'nın doğal yapısının korunarak gelişmesi konusunda el birliği ile çalışmaya hazır olduklarını ifade ettiler. Hayvan barınağı ve çöplerin geri dönüşümü konusunda gelen soruları da cevaplayan Karaosmanoğlu, katı atıkların geri dönüşümü konusunda seçilen pilot bölgelerde çalışmalar yapıldığını bunu en yakın zamanda her yere yayacaklarını dile getirerek mevcut barınağın kapasitesinin arttırılması ve fiziki durumunun iyileştirilmesi için proje hazırlandığını ve projenin uygulama aşamasına geldiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement