Urla Balediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Urla Balediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması

Urla Balediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması

DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Zeytinalanı Mitingi’ni gerçekleştirdi.

27.03.2014 17:09

DSP Urla Belediye Başkan Adayı M. Selçuk Karaosmanoğlu Zeytinalanı Mitingi'ni gerçekleştirdi. "Kapısını çalıp derdimizi anlatabileceğimiz bir başkan seçeceğiz" diyen Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu "Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, vatanını seven, Mustafa Kemal Atatürk'ü seven ve onun yolundan giden herkese kapımız açıktır" dedi. Bu işin bilgisine ulaşmadan bu işi yapmanın kolay olmadığını vurgulayan Selçuk Karaosmanoğlu "Urla deneme tahtası değil, Urla'nın yol göstericiye değil ustaya ihtiyacı var çünkü Urla bir cevher. O cevheri de biz yıllarca Urla'yı oya gibi işleyerek oluşturduk. İlçemizi cazibe merkezi haline getirdik. Şimdi rantçıların ağzının suyu akıyor" diye konuştu.

"URLALI SEÇMENİ HAFİFE ALAN BUNU BEDELİNİ ÖDER"

CHP'nin oyların bölündüğü söylemlerini eleştiren Karaosmanoğlu, "Urla'da yüzde 70 ile belediye başkanlığını alabilecekken niye aday değiştirip de oyları böldünüz ya da daha güçlü bir aday seçmediniz. Halkı ötekileştirerek maalesef oyları asıl siz bölüyorsunuz" dedi. Kendisinin aday gösterilmemesinin üzerine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na Urla'yı taşıyabilecek adayları önerdiğini ve Kocaoğlu'nun da Ankara'ya gidip gelerek "olmuyor" dediğini belirten Karaosmanoğlu "Bu adayla seçime girersen sıkıntı yaşarsın dedim. Daha şimdiden sıkıntı yaşamaya başladılar" diye konuştu.

Karaosmanoğlu, "Urlalılar birbirini tanır ve bilir. O nedenle benim bir şey söylememe gerek yok. Ama şunu unutmasınlar ki; Urlalı seçmeni bu şekilde hafife alanlar siyasette bunun bedelini öderler" dedi.

Kadın kontenjanı dolayısıyla CHP adayının belirlendiğini sözlerine ekleyen Karaosmanoğlu, "Kadınlarımızın kontenjana ihtiyacı yok. Onlara kontenjan koymak, onlara hakarettir. Biz kadınlarımızı kotayla sınırlayarak değil, her zaman omuz omuza çalışıyoruz. Yedi meclis üyemiz kadın" dedi.

"HALKIMA GÜVENEREK ADAY OLDUM"

"Beni belediye başkanı olarak içine sindiremeyenler sizleri nasıl sindirecek" diyen Karaosmanoğlu şöyle devam etti: "Biz zordan hiç kaçmadık. Sizinle beraber daha önce de zoru başardık. Bundan 15 yıl önce de size güvenerek yola çıktım bugün de size güvenerek buradayım. Ben halkıma güvendim. Sizin sevginizle aday da oluruz, seçim de kazanırız, görev de yaparız. Zeytinalanı Urla'nın İzmir'e en yakın kısmı ve buranın şehir merkezi gibi düzenlenmesini gerçekleştireceğiz. Yeşil alanları bozmadan, kültür ve spor alanlarını çoğaltarak şehirleşme ve planlama konusunda çalışmalar yapacağız. Burada Nisan ayında Kültür Merkezinin temelini atıyoruz. Urla özellikle de Zeytinalanı çiçekçilik alanında önemli bir potansiyele sahip. Çiçekçiliği geliştirmek ve bu sektöre destek olmak için Urla merkezde ve Zeytinalanı mahallesinde çiçek satış yerleri yapacağız ve ayrıca bu yıl çiçek festivali gerçekleştireceğiz. Bunu geleneksel hale getireceğiz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Balediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement