Ülkü Ocakları 4 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları 4 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Ülkü Ocakları 4 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi

Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından Adealar'da düzenlenen iftar yemeği yoğun ilgi gördü.

29.07.2013 14:56  Güncelleme: 15:00

Eskişehir Ülkü Ocakları tarafından Adealar'da düzenlenen iftar yemeği yoğun ilgi gördü.

İftar yemeğine Eskişehir MHP Milletvekili Ruhsar Demirel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP İl Başkanı Ayhan Sezer, MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, parti yöneticileri ve yoğun davetli topluluğu katıldı.

Adalar'ın başından sonuna kadar iftar sofraları kuruldu. Davetliler 5 ayrı yerde kurulan yemek dağıtım merkezinde sıraya girerek yemeklerini aldılar. Tahminen 4 bin kişinin orucunu açtığı iftardan sonra yemek duası yapıldı. Yemek duasından sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz bir konuşma yaptı. Ramazan ayının, birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma duyguların pekiştiği ve hayır işlerinin arttığı ay olduğunu belirten Kılavuz "Bu rahmet ayında sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyuz. Ülkücülerin tek bağı vardır. O da gönül bağıdır. Bu gönül bağı birlikte olmamızı sağlıyor. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Ülkücü hareketin mücadelesini veren, çizgisinde bir kırıklık olmayan tüm ülküdaşlarımıza kapımız da gönlümüz de sonuna kadar açıktır. "

Daha sonra bir konuşma yapan Eskişehir MHP Milletvekili Ruhsar Demirel ise, iftar programını düzenleyen Eskişehir Ülkü Ocakları'na çok teşekkür ettiğini belirterek "Bizleri burada birbirlerimizle kaynaştırdı. Bu Ramazan ayı birlik, beraberlik ve kardeşlik ayıdır. İftar programına eşleri ile gelen davetlilere çok teşekkür ederim"

İftar programı, davetlilerin coştuğu Mehteran gösterisi ile son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları 4 Bin Kişiye İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement