Tyb Erzurum Şube'de Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Tyb Erzurum Şube'de Seçim Heyecanı

Tyb Erzurum Şube\'de Seçim Heyecanı

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi 5.olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

23.01.2012 10:10

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi 5.olağan genel kurul toplantısı yapıldı.

Ilıca Termal Tesislerinde yapılan genel kurulda Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasını müteakiben Divan teşekkülüne geçildi. Genel kurulun yazılı talebi üzerine Divan Başkanlığına TRT Erzurum İl Müdürü Salih Lütfü Şengül, katip üyeliklerine de Remzi Ertek

ve Namık Fidan teklif edildi. Teklif oy birliği ile kabul edildi.

Zorunlu organların seçimine geçilmeden önce protokol konuşmaları için söz alan Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şube Başkanı Rıdvan Canım, Türkiye Yazarlar Birliği'nin genel merkez ve şubeler düzeyinde Türkiye genelindeki faaliyetlerinden söz ederek Türkiye Yazarlar Birliği'nin Türkiye ve Erzurum kültürüne katkılarını anlattı.

Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk'e destek ve ilgisinden dolayı teşekkür eden Canım, toplantıya ev sahipliği yapan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz'e ve toplantıya katılan ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek ile Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a ayrıca destek ve ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Ardından "Gündem" okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Dernek başkanı Rıdvan Canım derneğin 4.Olağan Genel Kurulunu yaptığı 24 Ocak 2010 tarihinden itibaren 5. Olağan Genel kurul tarihi olan 22 Ocak 2010 tarihine kadar gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Faaliyet raporu genel kurulun onayına sunuldu ve oy birliği ile ibra edildi.

Denetim Kurulu adına Mehmet Törenek, Denetim Kurulu raporunu okudu ve genel kurulun görüşü alındı. Denetim kurulu raporu da oy birliği ile ibra edildi.

Derneğin zorunlu organlarının seçimine geçildi. 23 genel kurul üyesinin katıldığı oylamada gizli oy, açık tasnif sonucunda

derneğin yeni yönetim, denetim ve üst kurul üyeliklerine aşağıda isimleri belirtilen üyeler seçildi.

Yönetim Kurulu yaptığı ilk toplantıda görev dağılımı yaptı. Başkanlığı Rıdvan Canım'ın seçildiği TYB Şubesinde M.Hanifi İspirli (Başkan Yardımcısı), M.Yaşar Genç (Muhasib), Ekrem Karadişoğulları (Sekreter),. Harun Kazan (Üye) olarak görev aldı.

TYB Denetleme Kurulu ise İsmail Bingöl, Rahmi Aksoy, Mehmet Törenek'ten oluşurken, üst kurul delegesi Salih Lütfü Şengül oldu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tyb Erzurum Şube'de Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement