Tütüncü, "Varsak Antalya'nın En Güzeli Oluyor" - Son Dakika
Yerel

Tütüncü, "Varsak Antalya'nın En Güzeli Oluyor"

Tütüncü, "Varsak Antalya\'nın En Güzeli Oluyor"

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesinde vatandaşların evlerine konuk oldu.

29.01.2014 13:19

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Varsak bölgesinde vatandaşların evlerine konuk oldu.

Başkan Tütüncü, ilk olarak Varsak Esentepe Mahallesi'nde Eski Varsak Belediye Meclis Üyesi Şaban Kula'nın evinde, bölgede oturanlarla bir araya geldi. Hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getiren mahalleliler, bölgeye bir semt pazarı yapılmasını talep etti. Başkan Tütüncü pazarın yapılmasının istendiği alanda mülkiyet sıkıntısının olmaması halinde semt pazarını seçimden sonra yapacaklarını belirtti. Altıayak Mahallesi'nde Abdullah'ın Yıldız ile Cevat-Rezan Tarbasar çiftinin evine misafir olan Tütüncü, eski Varsak Belediye Başkanı Şenol Eren'i de Zeytinlik Mahallesi'ndeki işyerinde ziyaret etti.

Mahalle sakinlerinin yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan Başkan Tütüncü, Varsak'a 5 yılda yaptıkları belediyecilik hizmetlerinin, bölgenin 35 yıllık geçmişi ile karşılaştırıldığında çok fazla olduğuna dikkat çekti. Başkan Tütüncü, "Kepezpark Varsak gibi vizyon projelerle, temel belediyecilik hizmetleriyle Varsak her geçen gün Antalya'nın çok daha güzel bir yerleşim bölgesi olma yolunda ilerliyor. Varsak'ı, Antalya'nın en modern yerleşim bölgesi haline getirmek için gerekli hizmetleri yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Görev süremiz içerisinde tek düşüncemiz Varsak'a, Kepez'e ve Antalya'ya bir tane daha fazla eser kazandırabilmek ve hizmet üretebilmekti" dedi.

Ziyaretlere, Kepez Belediye Meclis Üyeleri Rüştü Peker, Hasan Demir, Mehmet Yarbaş, Altıayak Mahalle Muhtarı İsmail Şanlı ve Zeytinlik Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Küçük de eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tütüncü, 'Varsak Antalya'nın En Güzeli Oluyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement