Turnuvanın Şampiyonu Gazi Lisesi Oldu - Son Dakika
Yerel

Turnuvanın Şampiyonu Gazi Lisesi Oldu

Turnuvanın Şampiyonu Gazi Lisesi Oldu

Şanlıurfa'da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonu Gazi Lisesi oldu.

12.06.2014 14:01

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firması tarafından organize edilen Liseler Arası Nike Halı Saha Ligi Futbol Turnuvası sona erdi. Şanlıurfa Anadolu Lisesi ile Gazi Lisesi karşı karşıya geldiği final maçında gülen taraf, Gazi Lisesi oldu. Final maçını kaybeden Şanlıurfa Anadolu Lisesi ise ikinciliği elde etti.

12 -30 Mayıs 2014 tarihlerinde 640 sporcunun katılım gösterdiği turnuvada toplam 127 maç oynandı. Müsabakalar sonucunda il birincisi olan Şanlıurfa Gazi Lisesi ile ikinci olan Şanlıurfa Anadolu Lisesi'nin Batman'da düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında Urfa'yı temsil edecek.

Dün oynanan final maçının ardından bir konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, "Gençlerin dinamizmi bize enerji katıyor. Bu enerjileri burada en üst seviyeye ulaştı. Geçen yıllara oranla bu yıl rekor bir katılımla bu organizasyonu tamamladık. Yapılan bu turnuvada, yetenekli oyuncular tespit edilerek Şanlıurfa futboluna kazandırmayı amaçlıyoruz. Şenlik havasında geçen bu turnuvada emeği geçen antrenörlerimize, beden eğitimi öğretmenlerimize, turnuvayı düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Futbol Federasyonu ve Nike firmasına teşekkür ederim. İstanbul yapılacak Türkiye finallerinde ilimizi temsil edecek takımımıza başarılar diliyorum" dedi.

Nike Halı Saha Ligi İl Koordinatörü Müjdat Kılıç ise "Nike Halı Saha Turnuvasına Katılım gösteren tüm takımlara, antrenörlere ve sporculara teşekkür ediyorum ve ilimizi temsil edecek olan Gazi Lisesi ve Şanlıurfa Anadolu Lisesine de başarılar diliyorum. Ayrıca futbola desteklerinden dolayı başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız' a ve bu büyük organizasyonda emeği geçen herkese saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Turnuvanın Şampiyonu Gazi Lisesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement