Türkiye Şampiyonu Rumeysa, Milli Takım ile Portekiz Yolcusu - Son Dakika
Yerel

Türkiye Şampiyonu Rumeysa, Milli Takım ile Portekiz Yolcusu

Türkiye Şampiyonu Rumeysa, Milli Takım ile Portekiz Yolcusu

Karate sporunun Gaziantep’teki en önemli isimleri arasında yer alan ve katıldığı şampiyonalarda elde ettiği sonuçlarla ismini sürekli başarı tablolarına yazdırmayı başaran Kizami Karate Spor Kulübü öğrencilerinden Hacer Rumeysa Subaşı, Türkiye’yi Portekiz’de temsil edecek.

23.01.2014 11:14

Karate sporunun Gaziantep'teki en önemli isimleri arasında yer alan ve katıldığı şampiyonalarda elde ettiği sonuçlarla ismini sürekli başarı tablolarına yazdırmayı başaran Kizami Karate Spor Kulübü öğrencilerinden Hacer Rumeysa Subaşı, Türkiye'yi Portekiz'de temsil edecek.

Hacer Rumeysa Subaşı, 49 ilden bin 100 sporcunun katıldığı Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde başarı üstüne başarı kırarak Milli Takım sporcuları arasında yerini aldı. +54 kilo kumite karşılaşmalarında Türkiye Şampiyonası'nda altın madalya alarak Gaziantep'in adını gururla başarı tablosuna yazdırdı.

Son dönemlerde elde ettiği başarılar ve şampiyonluklarla adından sıkça söz ettiren Kizami Karate Spor Kulübü öğrencilerinden Hacer Rumeysa Subaşı, önceki dönemlerde de onlarca Türkiye birinciliğiyle Gaziantep'in karete sporundaki önemini gözler önüne sermişti.

İstanbul Hidayet Türkoğlu Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen 49 ilden bin 100 sporcunun katıldığı Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmesinde üç ayrı alanda başarıdan başarıya konuşan Subaşı, 'Kata' dalında Türkiye üçüncüsü olurken, +54 kilo kumite karşılaşmalarında ve Türkiye Şampiyonasında elde ettiği yenilgisizlik ile altın madalya almayı başardı.

Bu başarı kendisini aynı zamanda Avrupa Şampiyonası Milli Takım seçmelerinde elde ettiği yenilgisiz şampiyonluk, Hacer Rumeysa Subaşı'na Portekiz-Lizbon yolunu açtı. Türkiye'yi Lizbon'da temsil edecek olan Subaşı, "Portekiz'den Avrupa Şampiyonu olarak dönmek istiyorum. Gaziantep'te bana destek olanlara teşekkür ediyorum" dedi.

Ümit Genç 21 Yaş Altı Karate Türkiye Şampiyonası ve Milli Takım seçmelerinde ikinci başarı haberi Kizami Karate Spor Kulübü öğrencilerinden Hatice Kübra Küçük'ten geldi. Küçük, katıldığı şampiyonada Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya aldı ve spor kariyerindeki başarılı yükselişini sürdürdü. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Şampiyonu Rumeysa, Milli Takım ile Portekiz Yolcusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement