Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine Tuncer Getirildi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine Tuncer Getirildi

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine Tuncer Getirildi

İbrahim Dursun’un istifası ile boşalan Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği görevine 22 Eylül tarihinde yapılan seçimle Hüsnü Tuncer getirildi.

29.09.2014 14:35

İbrahim Dursun'un istifası ile boşalan Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilciliği görevine 22 Eylül tarihinde yapılan seçimle Hüsnü Tuncer getirildi.

Halen Türk Tarım Orman-Sen Eskişehir- Kütahya Şube Başkanlığı görevine devam ettiğini belirten Kamu-Sen İl Temsilcisi Tuncer, "Öncelikle İbrahim Dursun'a şimdiye kadar sendikamıza verdiği üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Her türlü baskı, tehdit ve dayatmalara rağmen dik duruşunu bozmayarak sendikamızın gücünü gösteren üyelerimize teşekkürü borç bilirim" dedi.

Sendikaya karşı yürütülen baskı ve yıldırma politikalarının devam ettiğini öne süren Tuncer, Türkiye Kamu-Sen olarak üyelerden aldığı güçle baskılara karşı mücadelelerinin devam edeceğini ifade etti. Tuncer, "Görev sürem boyunca kamu görevlileri için hak arama mücadelemizi sürdürürken, Atatürk ilke ve inkılaplarından, ülkemizin bölünmez bütünlüğünden asla taviz vermeyeceğim" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliğine Tuncer Getirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement