Türkiye Kamu-Sen'den Türkmenlerle İlgili Açıklama - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kamu-Sen'den Türkmenlerle İlgili Açıklama

Türkiye Kamu-Sen\'den Türkmenlerle İlgili Açıklama

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi üyeleri, Türkmenlere destek olmak, saldırıları protesto etmek için basın açıklaması düzenlediler.

18.06.2014 14:57

Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi üyeleri, Türkmenlere destek olmak, saldırıları protesto etmek için basın açıklaması düzenlediler.

Odunpazarı ilçesi Yediler Parkı'nda yaklaşık 100 kişilik grup, son dönemlerde Irak'taki Türkmenlere yapılan saldırıları protesto etmek için bir araya geldi. Grup adına açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Eskişehir İl Temsilcisi İbrahim Dursun, dünyanın dört bir yanında Türklere soykırım uygulandığını ve Türk milleti olarak herkesin zor günler geçirdiğini söyledi. Dursun, " Kerkük, Musul, Telafer gibi Türkmen nüfusunun yoğun olarak yaşadığı kentlerde peş peşe yaşanan olaylar bu coğrafyada Türk isminin silinmesi için çabalanan şer odaklarının bir planıdır. Doğu Türkistan'da yaşana soykırımın ardından Musul'da konsolosluğumuza yapılan baskın ve Türkmen kenti Telafer'de soydaşlarımızın yaşadığı zulüm artık sabrımızı taşırmıştır" diye konuştu.

Ellerinde Türk ve Türkmen bayrağı taşıyan grup, çeşitli sloganlar attıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kamu-Sen'den Türkmenlerle İlgili Açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement