Tüfad 'Fair Play' Konferansı Verdi - Son Dakika
Yerel

Tüfad 'Fair Play' Konferansı Verdi

Tüfad \'Fair Play\' Konferansı Verdi

Tüfad Bölge Antrenörü Malatya Bölgesinden Zafer Güler, Belediye konferans Salonunda 'Spor Etiği ve Centilmenlik' konulu bir konferans verdi.

14.05.2014 19:36

Siirt ve Batmanda faaliyet gösteren spor antrenörlerine seslenen Güler “Ancak adil ve fair play içerisinde kazanılan bir oyun anlamlı olur. Ama kavga sonucu kazanılan bir skor veya bir maç adil değildir. Fair Play ve etik değerleri ilgili tüm taraflara benimseterek ve yaşatarak özellikle gençliğe de bu anlayışı aşılayarak sporda etik ve ahlak değerlerini korumuş oluruz. Fair Play erimi ilk olarak 15. Yüzyılda kullanıldı. Spor diline ise 17. Yüzyılda İngiltere’de girmiştir. Kolej tabiri ‘iyi oyun’ anlamına gelir. Her şeye rağmen ‘kazanacağız’ demek etik olmaz. Şiddetin olmadığı, dürüstlük ve temiz anlayış futbolumuzu ileriye götürecektir” dedi.

TÜFAD’TAN PLAKET TÖRENİ

Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Batman İl temsilciliği, önceki gün düzenlediği eğitim semineri ardından, plaket töreni düzenledi. Slayt ve görsel sistem üzerinde verilen eğitim çalışmaları ardından Belediye Konferans Salonunda bir araya gelen Tüfad üyeleri, spora katkı sunan iş adamları, yılın hocaları ve başarılı üyeleri ile eğitim semineri düzenleyen Tüfad Bölge Antrenörü Malatya Bölgesinden Zafer Güler’e plaket takdim edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Tüfad 'Fair Play' Konferansı Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement