Tema Vakfı'ndan Recep Barut'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Tema Vakfı'ndan Recep Barut'a Ziyaret

Tema Vakfı\'ndan Recep Barut\'a Ziyaret

TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Malbora Kurdoğlu, AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut’u ziyaret etti.

26.03.2014 17:14

TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Malbora Kurdoğlu, AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut'u ziyaret etti.

Ziyarette, Tema Vakfı'nın yeni dönemde yapacağı çalışmalar hakkında bilgi veren Kurdoğlu, "Genel merkezimiz yeni dönemde yerel yönetimlerde görev alacak olan belediye başkanlarımızdan ekolojik okuryazar belediyelerimizin oluşturulmasını hedefliyor. Bu amaçla belediye başkan adaylarımızı ziyaret ediyoruz" diye konuştu.

TEMA Vakfı Antalya İl Temsilcisi Şenay Mabora Kurdoğlu, yeni dönemde görev alacak olan belediye başkan adaylarından bazı talepleri olduğunu ifade ederek, "Tarım arazilerinin korunması, doğal ve kültürel kimliklerin korunması, yeşil alanların korunması, atık yönetimi ve çevrenin korunması, iklim değişikliğine uyum sağlanması, sürdürülebilir ulaşımın geliştirilmesi, kentsel altyapının geliştirilmesi, şehirlerin sağlıklı gelişmesi, paydaşların karar süreçlerine aktif katılımın sağlanması ve ekolojik okuryazar belediyelerin oluşturulması" diye konuştu.

Şenay Malbora Kurdoğlu, Recep Barut'a gerek Evrenseki Belediye Başkanlığı, gerekse MATAB Başkanlığı süresince TEMA'nın bütün etkinliklerine katılarak kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ak Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut ise TEMA'nın yaptığı çalışmaların özellikle çocuklarda ve gençlerde çevre bilinci oluşturulması konusunda çok faydalı olduğunu kaydetti. Çevrenin insan için çok önemli olduğunu belirten Barut, "Bugün yaşadığımız çevreyi, bize atalarımızdan çocuklarımıza devredeceğim bir emanet olarak görüyorum. Çevrenin korunması benim için çok önemlidir. Yaptığımız bütün çalışmalarda çevre konusunda özellikle dikkat ediyorum. Bundan sonra da bu konuda özel dikkat ve ihtimam göstermeye devam edeceğim" diye konuştu.

Ziyarette TEMA Vakfı'na üyelik sözleşmesi imzalayan Recep Barut'a rozet takıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tema Vakfı'ndan Recep Barut'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement