Tekirdağ SGİM'de Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Tekirdağ SGİM'de Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ SGİM\'de Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde, yıl sonu genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

19.12.2013 09:49  Güncelleme: 09:48

Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü'nde (SGİM), yıl sonu genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda İl Müdürü Mahmut Kotan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Müdür Yardımcıları Üzeyir Yitik, Yaşar Esen, Mehmet Enes Erol, Güler Dülger, Çorlu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Remzi Altındağ, Çerkezköy Sosoyal Güvenlik Merkez Müdürü Yücel İnce, Hayrabolu Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü adına Şef Mücella Özçelik, Malkara Sosoyal Güvenlik Merkez Müdürü Ünal Kahraman ve Şarköy Sosyal Güvenlik Merkez Müdür Yardımcısı İshak Marangoz katıldı.

Toplantıda, tüm merkezlerde işveren uygulamalarının başlamasında son durum, il müdürlüğü, Çorlu ve Çerkezköy SGM'de yürütülmekte olan işveren hizmetlerinin vatandaş odaklı hizmet ve yerinden hizmet vermek amacıyla Hayrabolu, Malkara, ve Şarköy SGM'lerde yaygınlaştırılacağı ifade edildi. Döküman yönetim sisteminin aktif olarak kullanacağı belirtilirken, bürokrasinin ve postada geçen sürenini getirdiği zaman kaybının en aza indirilmesi konusundaki hedeflerinin 2014 yılında devam edeceği belirtildi.

Müdürlüğün 2013 yılı içerisinde taşra performans hedeflerinin gerçekleştirilmesi anlamında grubunda birinci olarak başarı gösterdiği anımsatılan toplantıda 2014 yılı performans hedefleri ve yerel hedeflerinin gerçekleşmesi için titizlikle çalışılması gerektiği vurgulandı.

Toplantıda emekli banka değişikliği işlemlerini tüm merkezde yapılması, Ekim ve Kasım istatistiklerini değerlendirmesi ve diğer gündem maddeleri görüşüldü. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekirdağ SGİM'de Yıl Sonu Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement