Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu! O anlar kamerada - Son Dakika
Yerel

Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu! O anlar kamerada

Giresun'da bir kişi, alacak-verecek meselesi yüzünden tartıştığı şahsı polislerin gözü önünde ayağından vurdu. Olay, Hacımiktat Camii önünde meydana geldi. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Z.D. adlı şahıs, polislerin müdahalesiyle elinden silah alınarak gözaltına alındı. Yaralı olan O.Y. ise sağlık görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Olayın cep telefonu kamerası tarafından kaydedilen görüntüleri de bulunuyor. Soruşturma başlatıldı.

25.04.2024 21:17

Giresun'da 2 kişi arasında alacak- verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahlar çekildi. Taraflardan biri, polislerin gözü önünde tartıştığı kişiyi vurdu. Yaralı hastaneye kaldırılırken saldırgan ise gözaltına alındı.

ARACA BİNDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SİLAHINI ATEŞLEDİ

Hacımiktat Camii önünde Z.D. ve O.Y arasında arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Bu sırada Z.D. araca bindirmeye çalıştığı O.Y.'yi polislerin gözü önünde ayağında vurarak yaraladı. Olayı uzaktan izleyen vatandaşlar trafik polisine, "Memur bey vursana adamı" diye bağırdı.

Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu

SALDIRGAN GÖZALTINA ALINDI

Polislerin müdahalesiyle elinden silah alınan Z.D. gözaltına alınırken, yaralı O.Y. ise olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşanan anlar ise vatandaşların cep telefonu tarafından anbean görüntülendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu
Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu
Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu! O anlar kamerada
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tartıştığı kişiyi polislerin gözü önünde ayağından vurdu! O anlar kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ramazan tastan: yazıklarr olsun bu iki trafik poliside acilen açığa alınmalı. Böyle magandalar yüzünden evimize gidemez olduk polisin yanıdna bu kadar rahat olabilmek ne demek amerıkada polis 10 yasında cocugu elınde su tabancası var dıye vurup olduruyor. bizde polisin yanında adama ateş ediliyo polis izliyor . bu örnek teşkil eder diğer polislerin güvenliğini tehdit eder . bu gibi magandalara rahatlık tanır bu tür olaylar . GERÇEKTEN ARTIK BIKTIK . 14 3 Yanıtla
    Murat Cimenci: amerikan kanunlarıyla bizim kanunlarımi karsilastiriyorsun ne yapacaktı cekip adamı vuracakmı polis sonra katil polis gir içeri bakiyim çoluk çocuk perisan öyle kolay değil adam vurmak 5 6
  • Candemir Emre: Polisler görevden alınmalı o kurşun ayağına değil başka yere de gelebilirdi 9 2 Yanıtla

Advertisement