Ströer Kentvizyon ile Marketing Anadolu Mektep Eğitimlerin de Son Durak Erzurum - Son Dakika
Yerel

Ströer Kentvizyon ile Marketing Anadolu Mektep Eğitimlerin de Son Durak Erzurum

Ströer Kentvizyon ile Marketing Anadolu Mektep Eğitimlerin de Son Durak Erzurum

Ströer Kentvizyon sponsorluğunda, Marketing Türkiye'nin Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri adı altında verdiği eğitim konferansları Erzurum'da son buluyor.13 Haziran Perşembe günü 09.00-14.00 saatleri arasında Renaissance Polat Otel'de...

12.06.2013 09:48

Ströer Kentvizyon sponsorluğunda, Marketing Türkiye'nin Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri adı altında verdiği eğitim konferansları Erzurum'da son buluyor.

13 Haziran Perşembe günü 09.00-14.00 saatleri arasında Renaissance Polat Otel'de gerçekleşecek etkinlikte Ströer Kentvizyon, 'Markalar açıkhavada büyür' ilkesinden yola çıkarak, ajans ve reklam verenlerle bir araya gelecek. Markalaşma yolunda açıkhava mecrasının öneminden bahsedecek.

Ströer Kentvizyon, bu güne kadar gerçekleşen Marketing Anadolu Mektep Eğitimleri'nde açıkhavayı ve önemini anlatırken, markalaşma sürecinde açıkhavanın gücüne dikkat çekmiştir. Eğitimlerde, güçlü markaların tutunması, genç markaların da büyümesi ve Anadolu'da sesini duyurmasını sağlamak için yerel mecralar içinde açıkhava reklamcılığının önemine değinilmektedir.

Ströer Kentvizyon, bu eğitimleri destekleyerek işletmelere markalaşma sürecinde, hızla büyüyen üreticilere pazarlama ve iletişim konularında farklı bakış açıları kazandırmayı hedefliyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ströer Kentvizyon ile Marketing Anadolu Mektep Eğitimlerin de Son Durak Erzurum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement