Strateji Planlama Toplantıları Bilecik'te Başladı - Son Dakika
Yerel

Strateji Planlama Toplantıları Bilecik'te Başladı

Strateji Planlama Toplantıları Bilecik\'te Başladı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin ev sahipliğinde İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluğu Birliğinin düzenlediği Stratejik Planlama Toplantısı başladı.

07.02.2014 13:29  Güncelleme: 13:31

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, İnşaat Mühendisliği Öğrenci Topluğu Birliği (İMTB) tarafından düzenlenen Stratejik Planlama Toplantısı başladı.

Bu sabah, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan toplantıya, Bilecik Şeyh Edebali Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yusuf Cengiz Toklu, İnşaat Yapı Kulup Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Cenk Karakurt, Strateji Planlama Koordinasyon Koordinatörü Can Berk Maraşlıoğlu ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda konuşan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Azmi Özcan, 23 üniversiteden gelen 65 öğrenciye 7-8-9 Şubat tarihleri arasında 3 gün sürecek olan Stratejik Planlama Toplantısı'na katıldıkları için teşekkürlerini sundu. Özcan, "Tarih kokan bir şehre geldiğiniz için sizler adına çok mutlu oldum. Böyle bir projeye ev sahipliği yapmaktan gurur duyuyoruz. Üniversitemizde bu tür etkinlikleri yapmakla birlikte diğer üniversiteden gelen öğrencilerin birbirler ile kaynaşması ve ileride iş hayatlarına katkı sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

Açılış konuşmasının ardından başlayan toplantıya, Gazi, Beykent, Boğaziçi, Erciyes, Eskişehir Osmangazi, İstanbul Kültür, İstanbul Teknik, Karadeniz Teknik, Pamukkale, Süleyman Demirel, Celal Bayar, Selçuk, Yıldız Teknik, İstanbul, Balıkesir, Ege, Yozgat Bozok, Kilis 7 Aralık, Anadolu, İstanbul Arel, Kocaeli, Afyonkarahisar ve Bilecik Şeyh Edebali üniversitelerinden gelen öğrenciler katılıyor. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Strateji Planlama Toplantıları Bilecik'te Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement