Sivas haber... Yeni Evli Çiftten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Sivas haber... Yeni Evli Çiftten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün'e Teşekkür Ziyareti

Sivas haber... Yeni Evli Çiftten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün\'e Teşekkür Ziyareti

Sivas yerel haberi | Muğla Büyükşehir Belediyesi Sende Gel Engelsiz Kafe’de dünya evine giren Aysel ve Yusuf Firik çifti, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

18.10.2022 15:27  Güncelleme: 16:25

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sende Gel Engelsiz Kafe'de dünya evine giren Aysel ve Yusuf Firik çifti, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşayan ve burada tanışarak hayatlarını birleştirme kararı alan Aysel Arslan ve Yusuf Ferik çifti, düğünlerini tanıştıkları eski FESEM binası şimdi Muğla Büyükşehir Belediyesi Sende Gel Engelsiz Kafe olan tesiste yaptılar.

Aysel ve Yusuf Ferik çifti, en mutlu günlerinde destekleri ile yanlarında olan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Mutluluğun, sevginin, umudun paylaşarak çoğaldığını söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ziyaretleri için yeni evli çifte teşekkür etti ve ömür boyu mutluluklar diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Sivas haber... Yeni Evli Çiftten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün'e Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement