Sivas Belediyesi Çalışanlarına Banka Promosyonu Müjdesi - Son Dakika
Yerel

Sivas Belediyesi Çalışanlarına Banka Promosyonu Müjdesi

Sivas Belediyesi Çalışanlarına Banka Promosyonu Müjdesi

Sivas Belediyesi ile Vakıflar Bankası arasında personel maaşları banka promosyon sözleşmesi imzaladı.

13.12.2013 13:14

Sivas Belediyesi ile Vakıflar Bankası arasında personel maaşları banka promosyon sözleşmesi imzaladı.

Başkanlık makamında gerçekleştirilen imza törenine, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Sidaş Genel Müdürü Ahmet Polat, Vakıflar Bankası Şube Müdürü Ernail Muslu, Özbelsan A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, Bem-Bir Sen Şube Başkanı Mustafa Pakoğlu ve Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek katıldı.

İlk olarak konuşan Vakıflar Bankası Şube Müdürü Ernail Muslu; "Promosyonlarda elimizden geleni yaptık. 15 gündür ciddi bir çalışma içindeyiz. Belediyemizle yapılan çalışmalardan memnunuz. İnşallah daha güzel çalışmalara imza atarız. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Hizmet İş Sendikası Sivas Şube Başkanı Nihat Şimşek ise; "Vakıflar Bankası ile tekrar promosyon anlaşmasını yaptık. 3 yıl önce de yine Vakıflar Bankası ile anlaşmıştık, o zaman ki rakamımız 970 TL idi, şimdiyse bin 200 lira olarak 3 yıllık anlaştık. Şeffaf bir ihale oldu. Arkadaşlarımıza hayırlı olsun." şeklinde konuştu.

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp ise; "İmzalamış olduğumuz anlaşma Vakıflar Bankası Sivas Şube Müdürlüğü ile belediyemizin memur, işçi ve Özbelsan işçileriyle ayrı ayrı kategorilerde olmak üzere 3 yıllık promosyon anlaşmasıdır. Geçen dönem belediye memur ve işçilerinde yaklaşık 970 lira olan rakam, Özbelsan işçilerinde ise 254 lira olan rakam, bu yıl Özbelsan işçilerinde 550 liraya, belediye işçi ve memurlarında bin 200 lira olarak ihale tamamlanmış, pazarlık tamamlanmış ve neticelenmiştir. Tüm personelimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Ürgüp ve Şube Müdürü Muslu hazırlanan promosyon anlaşmasını imzaladı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sivas Belediyesi Çalışanlarına Banka Promosyonu Müjdesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement