Siirt'te Mevlit Kandili İdrak Edildi - Son Dakika
Yerel

Siirt'te Mevlit Kandili İdrak Edildi

Siirt\'te Mevlit Kandili İdrak Edildi

Mevlit kandili nedeniyle Siirt Abdulhakim Sancak ve Tarihi Ulu Camilerinde düzenlenen mevlit programında, İstanbul’daki bombalı terör saldırısında şehit olanlar için hatim okutuldu.

11.12.2016 22:59

Mevlit kandili nedeniyle Siirt Abdulhakim Sancak ve Tarihi Ulu Camilerinde düzenlenen mevlit programında, İstanbul'daki bombalı terör saldırısında şehit olanlar için hatim okutuldu.

Cumhuriyet caddesinde Abdulhakim Sancak Çarşı Camii'nde düzenlenen mevlit programında vaaz veren Siirt İl Müftüsü Faruk Arvas, alemlere rahmet olarak gönderilen yüce Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (sav.) Hicri takvime göre doğum yıldönümü olduğunu, bu mübarek gecenin, başta Siirt halkına ve bütün Müslümanlar için yüce Peygamberi sevmeye, anlamaya ve yüce ahlakı ile ahlaklanmaya, tüm insanlığın barış, huzur ve kardeşliğine vesile olması temennisinde bulundu. Vaazdan sonra, şehitler için Mevlidi Şerif ve hatim duası okunurken, Siirt'in en eski camisi olan Ulu Camii'nde de mevlit programından sonra İstanbul'da meydana gelen bombalı saldırıda şehitler olanlar için hatim ve dua okundu. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt'te Mevlit Kandili İdrak Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement