Siirt İtfaiye Müdürlüğü, Kurtalan'daki Çimento Fabrikasında Tatbikat Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Siirt İtfaiye Müdürlüğü, Kurtalan'daki Çimento Fabrikasında Tatbikat Düzenledi

Siirt İtfaiye Müdürlüğü, Kurtalan\'daki Çimento Fabrikasında Tatbikat Düzenledi

Siirt İtfaiye Müdürlüğü, Kurtalan ilçesinde bulunan bir çimento fabrikasında çalışan personele yüksek katlardan tahliye, yangın ve kurtarma eğitimi verdi. Eğitimin ardından işçilerin katılımıyla tatbikat düzenlendi. İşçilere yangın söndürme araçları ve tüplerinin nasıl kullanılacağı konusunda bilgi verildi.

06.12.2023 13:00

Siirt İtfaiye Müdürlüğü, Kurtalan ilçesinde bir çimento fabrikasında çalışan personele yüksek katlardan tahliye, yangın ve kurtarma eğitimi verdi.

Acil durum ve afet anında neler yapılması gerektiği konusundaki eğitimin ardından işçilerin katılımıyla tatbikat düzenlendi. Hazırlanan senaryo gereği çalan alarmla yangın çıktığını belirtilerek, işçilerin fabrikayı tahliyesi istendi. Bir anda çalıştıkları bölümde işini bırakan işçiler, fabrika bahçesinde oluşturulan toplanma alanına gitti.

İtfaiye ekipleri tarafından yakılan yangına, söndürme araçları ve yangın söndürme tüpünün nasıl kullanılacağı ile ilgili bilgi verildi. Yapılan durum değerlendirmesinin ardından tatbikat sona erdi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Siirt İtfaiye Müdürlüğü, Kurtalan'daki Çimento Fabrikasında Tatbikat Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement