Seyhan Güneşi Saç Şov - Son Dakika
Yerel

Seyhan Güneşi Saç Şov

Seyhan Güneşi Saç Şov

Adana Kuaför ve Manikürcüler Esnaf Odası'nca "Seyhan Güneşi Saç Şov" etkinliği düzenlendi.

20.02.2013 17:00

Adana Kuaför ve Manikürcüler Esnaf Odası'nca "Seyhan Güneşi Saç Şov" etkinliği düzenlendi.

Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte, Adana'dan 25 şovmen olmak üzere Mersin, Tarsus, İskenderun'dan gelen onlarca manken ve şov grubu gösterileriyle büyük beğeni topladı.

Etkinlikte, kuaförlere emeği geçen başta TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık olmak üzere, Seyhan Belediyesi Başkanı Azim Öztürk, Çalışma ve İşkurumu İl Müdürü Haşim Meydan ile Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü,

Mersin Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Doğan Gündüz, Tarsus Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Alper Deniz, İskenderun Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Nurettin Tabaş'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Ayrıca, etkinliğe destek veren sponsor firmalara plaket verilirken, şova katılan kuaförlere ve mankenlere madalya ve teşekkür belgesi verildi.

Kuaförler, etkinlikteki görüntüleriyle birlik ve beraberlik havası verirken, şovun tekrarını da istediler.

Oda Başkanı Hacı Emin Ünal da, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yoğun bir hazırlık sonucu ortaya çıkan etkinliğe gösterilen ilgiden dolayı hayli mutlu olurken, destek verenlere de teşekkür etti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Seyhan Güneşi Saç Şov - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement