Sercan Şanlıurfaspor Kampından Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Sercan Şanlıurfaspor Kampından Ayrıldı

Sercan Şanlıurfaspor Kampından Ayrıldı

Şanlıurfaspor'daki alacağının kendisine tahsil edilmediğini ileri süren Sercan Yıldırım, iddialara göre kampı terk ederek, bir yakının evine gitti.

06.01.2014 11:08

Alacağının ödenmemesi durumunda takımı terk edeceğini söyleyen Sercan Yıldırdım dediğini yaptı ve kamptan ayrıldı. Büyük umutlarla takıma gelen ve çıktığı 13 maçta sadece 3 gol kaydeden Sercan, önceki gün antrenmana çıkmayarak, Antalya'daki bir yakınının evine yerleşti. Bazı medya kuruluşlarına açıklama yapan Sercan, "Yok böyle bir şey. Takımdan ayrılmadım sadece antrenmana çıkmadım. Kulüp alacağımı bana tahsil etsin. Hiç olmazsa 50 bin lira ödeme yapsın geri kalan 250 bir lira gibi bir tutar içinde çek versin" diye konuştu.

'TEFECİ OLAYI FALAN, YOK ÖYLE BİR ŞEY'
Sercan kendisi hakkında yine bazı basın ve medya kuruluşlarında çıkan 'tefecilere borcu var' şeklindeki ifadelerin yanlış olduğunu söz konusu böyle bir olay yaşamadığını söyledi.

YENİ FUTBOLCULARLA GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Bu arada ikinci yarı için işi sıkı tutan Şanlıurfaspor yönetimi, Teknik Direktör Reha Kapsal'ın talepleri doğrultusunda bazı futbolcularla görüşmelerini sürdürüyor.
Yönetimin son olarak anlaşmaya vardığı Mustafa Aşan, Serkan Yalçın, Ömer Aysan ve Önder Turacı'nın antrenmanlara katıldığı bildirildi. Bu futbolcuların dışında ek takviyelerin önümüzdeki günlerde yapılacağı ve anlaşmaların kesinleşmesi halinde kamuoyuna açıklama yapılacağı öğrenildi.

URFASPOR'A 26 BİN LİRA PARA CEZASI
Urfaspor cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, bir olumsuz haber de Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan (PFDK) geldi. PFDK, Şanlıurfaspor maçındaki usulsüz uygulama nedeniyle Orduspor kulübüne 26 bin lira para cezası kesti. Orduspor-Şanlıurfaspor maçıyla ilgili olarak alınan kararda şöyle denildi:
"Orduspor Kulübü'nün, 28.12.2013 tarihinde oynanan Orduspor - Şanlıurfaspor PTT 1. Lig müsabakasında, stadyuma usulsüz seyirci alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 26.000.-TL Para Cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Sercan Şanlıurfaspor Kampından Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement