Selim'de Yıl Sonu Sergi Açılışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika
Yerel

Selim'de Yıl Sonu Sergi Açılışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Selim\'de Yıl Sonu Sergi Açılışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Kars'ın Selim İlçesinde Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan El sanatları kursunun yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

21.05.2012 15:25

Kars'ın Selim İlçesinde Halk Eğitim ve Akşam Sanat Okulu Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan El sanatları kursunun yıl sonu sergisi düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Selim ilçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, Kars İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Yenice, Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Abdülkadir Yeşil, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı. Sergi açılışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Abdülkadir Yeşil'in konuşmasıyla devam etti. Yeşil, konuşmasında, "Halk eğitim merkezlerimiz yediden yetmişe yapılan hareketle tüm bireyler ve içinde ki renklere hizmet vermeyi kendine avunç edinmiş Atatürk ilkelerini ve çağdaş notları benimsemiş yerel ve yöresel değerlere önem veren eğitim kurumlarıdır. Eğitim ve öğretim bireyin dünyaya gelişinden itibaren başlamıştır" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından ilçe kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve diğer daire amirleri kursiyerlere belgelerini takdim ettiler. Daha sonra Selim Halk Oyun Ekibinin Kafkas Halk Oyunu gösterisi davetlilerin beğenisini topladı.

Kursiyerlerin belgeleri verildikten sonra sergi açılışına geçildi. Serginin açılış kurdelesi Selim İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Kars İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış tarafından kesildi.

Sergiyi gezen protokol ve vatandaşlar yapılan el işleri görünce gözlerinin kamaştıkları belirttiler. Sergi daha sonra verilen kokteylin ardından son buldu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Selim'de Yıl Sonu Sergi Açılışı Renkli Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement