Şehit Mezarları Çiçeklerle Donatıldı - Son Dakika
Yerel

Şehit Mezarları Çiçeklerle Donatıldı

Şehit Mezarları Çiçeklerle Donatıldı

Amasya’da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla yöneticiler, gaziler, şehit aileleri ve öğrenciler şehitliği ziyaret edip, çiçeklerle donatılan mezarların başında dua ettiler.

18.03.2015 11:26

Amasya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla yöneticiler, gaziler, şehit aileleri ve öğrenciler şehitliği ziyaret edip, çiçeklerle donatılan mezarların başında dua ettiler.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ufuk Uras ve Belediye Başkanı Cafer Özdemir ile birlikte şehitlikteki anıta çelenk sunan Vali İbrahim Halil Çomaktekin, çiçeklerle donatılan mezarları tek tek dolaştı.

Anıt şeref defterini imzalayan Vali Çomaktekin, "Sizlerin gösterdiği bu kahramanlık Türk milletinin tarihin her döneminde büyük ve güçlü kılmıştır. Millet olarak namus, şeref ve özgürlüğün teminatı uğruna pak alınlarından vurulup temiz kanlarıyla suladıkları kutsal vatan topraklarını sonsuza kadar her türlü iç ve dış tehdit ile tehlikelerden koruyarak gelecek nesillere bırakmak milli görevimizdir" dedi.

Çomaktekin, daha sonra Bingöl'de şehit olan komiser Hüseyin Hatipoğlu'nun babası İlyas Hatipoğlu ve diğer yetkililerle birlikte şehit polisin mezarı başında dua etti. Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da mezardaki çiçekleri suladı. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Mezarları Çiçeklerle Donatıldı - Son Dakika


Advertisement