Şehir (Li) Atölyesi Gaziantep'te - Son Dakika
Yerel

Şehir (Li) Atölyesi Gaziantep'te

Şehir (Li) Atölyesi Gaziantep\'te

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, "Biz istiyoruz ki kentli kentte yaşamın gerekliliğini yerine getirsin, kentli kent hukukunu bilsin, kentli kentte yaşamının bilincini edinsin" dedi.

05.09.2013 10:51

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, "Biz istiyoruz ki kentli kentte yaşamın gerekliliğini yerine getirsin, kentli kent hukukunu bilsin, kentli kentte yaşamının bilincini edinsin" dedi.

Gaziantep Kent Konseyi tarafından 'Gaziantep'te Şehir(li) Atölyesi' konulu buluşma toplantısı Çetin Emeç Salonu'nda yapıldı. Yapılan toplantıya; Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, Avukat Halil Ünlü, Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel, Sosyal Politikalar Merkezi Başkanı Enes Keskin ve Kent Konseyi Üyeleri katıldı.

Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, toplantıda Gaziantep'in genel sorunlarını konuşacaklarını belirterek, "Gaziantep kent konseyi olarak şehirli atölyesinde Gazianteplileri bir araya getirmeye çalıştık. Bugün özellikle bu toplantı ile birlikte şehirlinin şehirli hukuku ve bir de hemşerilik hukukunu ve şehirde yaşayanların şehre sahip olması adına konuklarımız görüş belirtecekler" diye konuştu.

Bilici, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Gaziantep'te yaşayan tüm vatandaşlarımızın değerli kent konseyi yürütme konseyi üyelerimiz bu kentte yaşamanın verdiği sorumlukları birlikte bizle paylaşacaklar varsa eksik yönler bunları birlikte değerlendireceğiz. Dolayısı ile hem kentliler hem de kentimize misafir olarak gelen Suriyeliler göç ile gelen vatandaşlarımız bu kentte yaşamın bu kentte uyum içinde birlik ve beraber içinde yaşamının gerekliği anlatılacak. Birçok söylemleri konuşacağız. Biz istiyoruz ki kentli kentte yaşamının gerektiğini yerine getirsin kentli kent hukukunu bilsin kentli kentte yaşamının bilincini edinsin."

Yapılan açıklamalar sonrası toplantı soru cevap şeklinde devam etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehir (Li) Atölyesi Gaziantep'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement