Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Siverek'te ramazan yardımları

28.07.2013 15:15

Yardım Eli Derneği Şanlıurfa Şubesi ile Siverek Yardımlaşma Derneği tarafından ilçede ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunuldu.

Dernek yetkililerince daha önce tespit edilen ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda yardımı, 150 yetim çocuğa ise bayramlık giysi yardımı yapıldı. Dernek sorumluları Mehmet Ali Parlak ile Vedat Turgut, vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hayırseverlerin desteğiyle hazırlanan yardımları teslim etti.

Turgut, ilçede çok sayıda maddi durumu iyi olmayan ailenin bulunduğunu belirterek, imkanları doğrultusunda ihtiyaç sahibi her aileye hayırseverlerin desteğiyle ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Vantilatör satışları arttı

Siverek'te sıcak hava vantilatör satışlarını artırdı.

Hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği ilçede bu durum Sipahi Pazarı'nda vantilatör satışı yapan esnafa yaradı.

Beyaz eşya ve ev aletleri satışı yapan Osman Burhankulu, özellikle son bir ayda vatandaşların vantilatör satın almaya ağırlık verdiğini kaydetti.

Satışlarının artmasından memnuniyet duyduğunu belirten Burhankulu, "Aşırı sıcakların mübarek ramazan ayına denk gelmesi dolayısıyla vantilatör satışlarımız arttı. Bu serinleme aletini alan vatandaşlarımızın büyük bir kesimi kırsal alanda oturan ve ekonomik gücü klima almaya yetmeyen vatandaşlardan oluşuyor. Şu anda en uygun fiyatlı serinleme aleti olduğu için rağbet görüyor" dedi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement