Sanko Makina Ürünlerini Antalya'da Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Sanko Makina Ürünlerini Antalya'da Tanıttı

Sanko Makina Ürünlerini Antalya\'da Tanıttı

Sanko Makina, Gaziantep 'teki ultramodern tesislerinde ürettiği ve Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği iş makinalarını, Antalya'da tanıttı.

29.03.2013 18:20

Sanko Makina, Gaziantep 'teki ultramodern tesislerinde ürettiği ve Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği iş makinalarını, Antalya'da tanıttı.

Sulama Birlikleri Derneği'nin (SUBİRDER) Antalya'da düzenlediği eğitim semineri, Sanko Makina'nın sponsorluğunda gerçekleştirildi. Baia Lara Otel'de yapılan seminere, Türkiye'deki 418 sulama birliğinden 386'sının başkanı ve müdürleri katıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı bürokratlarının da katıldığı seminerde, sulama birliklerinin yaşadığı sorunlar ile bunlara çözüm yolları üzerinde duruldu. Sanko Makina İmalat Makinaları Satı ş ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı, katılımcılara ve hedef kitleye Sanko Makina ürünlerinin detaylı tanıtımını yaptı. Çevreci yaklaşımlara önem verdiklerini anlatan Karlı, su kaynaklarının etkin kullanılması ve rasyonelliğinin artırılmasının Sanko Makina için de önemli olduğuna dikkati çekti. "Gaziantep'teki fabrikamızda MST markası ile ürettiğimiz kazıcı yükleyici, teleskobik forklift ve ithal ederek satışını yaptığımız Doosan ekskavatörü SUBİRDER üyelerine uygulamalı olarak tanıtıyoruz" diyen Karlı, Sanko Makina ürünlerinin kalitesi ile kullanıcısına çok büyük yakıt tasarrufu ve konfor sağladığını, ayrıca satış sonrası hizmete de çok büyük önem verdiklerini söyledi. Karlı, "Her 150 kilometre mesafede olmak üzere, 55 noktada servisimiz var. Müşterilerimize 24 saat hizmet veriyoruz. Satış sonrası hizmetler, güçlü olduğumuz bir alandır" dedi.

SANKO MAKİNA

Sanko Makina Pazarlama, Doosan marka ekskavatör, lastik tekerlekli yükleyici, dizel, LPG ve akülü forkliftler, mini yükleyici, Rocla marka depo içi istif ekipmanları, Soosan marka hidrolik kırıcı ve kaya delici, Atlas marka iş makinaları ve Donaldson marka filtrelerin Türkiye distribütörlüğünü yürütüyor. Türkiye genelinde yayılan servis ağ ı ve 2. el değerleme hizmetleri ile satış sonrasında da müşterisinin yanında olan Sanko Makina, Türkiye'nin lider iş makinası tedarikçisi olmaya devam ediyor. Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde 42 bin metrekare alan üzerine kurulan üstün teknolojiye sahip ultramodern üretim tesislerinde ise pazar ve müşteri talepleri doğrultusunda araştırma ve geliştirme faaliyetleri sonucu yüksek performanslı iş makinaları üretimini de gerçekleştiriyor. MST markası ile üretilen iş makinalarının konforu, kullanım rahatlığı, düşük yakıt sarfiyatı ve satış sonrası hizmetlerin 24 saat kesintisiz sürdürülmesi, yurtiçi ve yurtdışındaki kullanıcıların tercihinde etken oluyor. Türkiye'de ilk ve tek yerli teleskopik forklift üreticisi olan Sanko Makina, bu ürünün yanı sıra, ürettiği kazıcı yükleyici makinalarında da Türkiye ve ihracat yaptığı 40'ın üzerindeki ülkede ciddi bir pazar payına sahip. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanko Makina Ürünlerini Antalya'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement