Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması - Son Dakika
Yerel

Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması

Samsun\'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması

Kazada hayatını kaybeden Dursun Namlı'nın cenazesi, Bafra'da toprağa verildi Kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarına katılan AFAD ekibi, uzaktan kumandayla kontrol edilen kameralı "multikopter" ile havadan göl yüzeyini tarıyor.

13.01.2015 13:26

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek hayatını kaybeden Dursun Namlı'nın (30) cenazesi toprağa verildi.

Yakınlarınca Bafra Devlet Hastanesi morgundan alınan Namlı'nın cenazesi, Bakırpınar Mahallesi'ndeki evine getirildi. Burada helallik alınmasının ardından cenaze, Bakırpınar Merkez Camisi'ne götürüldü.

Namlı'nın cenazesi, öğle vakti Bafra Müftüsü İsmail Çiçek tarafından kıldırılan cenaze namazı sonrası aynı yerdeki aile kabristanına defnedildi.

Yakınlarının güçlükle ayakta durduğu cenaze törenine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin ve vatandaşlar katıldı.

Arama çalışmalarına "multikopter" desteği

Kazada kaybolan 4 kişiyi arama çalışmaları da devam ediyor.

Çalışmalara katılan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, göl içindeki aramanın yanı sıra uzaktan kumandayla kontrol edilen kameralı "multikopter" ile havadan göl yüzeyini tarıyor.

Ekipler, sıcaklığı sıfırın altında 1 dereceye düşen gölde arama çalışmalarını güçlükle sürdürüyor. Türk Kızılayı da arama kurtarma ekipleriyle kaybolan kişilerin yakınlarına çay ve çorba ikram ediyor.

Bafra ilçesinde avlanmak için önceki gün Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37) ile Niyazi Türkmen'in (30) cesetleri ise deniz polisi ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı. Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Bilgin Namlı (15) ve Mehmet Ali Semiz  ise gölde kaybolmuştu. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun'da Avcıları Taşıyan Teknenin Alabora Olması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement