Şampiyon Mutluluğunu Başkan Kurt'la Paylaştı - Son Dakika
Yerel

Şampiyon Mutluluğunu Başkan Kurt'la Paylaştı

Şampiyon Mutluluğunu Başkan Kurt\'la Paylaştı

Taekwendo, kick boks branşında dünya ve Avrupa şampiyonluğu ayrıca birçok kez Türkiye şampiyonluğu olan Eskişehirli sporcu Seda Duygu Aygün, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti.

11.06.2016 14:20

Taekwendo, kick boks branşında dünya ve Avrupa şampiyonluğu ayrıca birçok kez Türkiye şampiyonluğu olan Eskişehirli sporcu Seda Duygu Aygün, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u makamında ziyaret etti.

Ziyarete Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili, Disk Eski Genel Başkanı Süleyman Çelebi'nin yanı sıra Odunpazarı Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilaver Atay ve üyeler katıldı. Samsun'da düzenlenen Türkiye Büyükler ve Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda 56 kilo ile kilosunda Türkiye 1'incisi olan Seda Duygu Aygün, müsabakada kazandığı kupa ve madalyayı Başkan Kurt'a getirdi. Mutluluğunu Başkan Kurt'la paylaşan şampiyon sporcu, Eskişehir'i, Tarihi Odunpazarı semtini, dünyada en iyi şekilde tanıtacağını söyleyerek, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyon Mutluluğunu Başkan Kurt'la Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement