Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinliğinde Mustafa Demirci Büyüledi - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinliğinde Mustafa Demirci Büyüledi

Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinliğinde Mustafa Demirci Büyüledi

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Türk Tasavvuf Müziğinin güçlü sesi Mustafa Demirci seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile doyulmaz bir gece yaşatırken, hafız Mehmet Bilir'in Kuran-ı Kerim...

02.08.2012 15:05

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde sahne alan Türk Tasavvuf Müziğinin güçlü sesi Mustafa Demirci seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile doyulmaz bir gece yaşatırken, hafız Mehmet Bilir'in Kuran-ı Kerim ziyafeti geceye katılanları büyüledi.

Şahinbey Parkında düzenlenen ve Reha Yeprem'in sunuculuğunu yaptığı etkinliğe Şahinbey İlçe kaymakamı Uğur Turan, Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Hayri Kamalı, Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Mehmet Bozgeyik, Meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Orta oyunu ile başlayan ve Manevi iklimin doruğa çıktığı gecede Hafız Mehmet Bilir Ramazanın kuşatıcı atmosferinde okuduğu Kuranı Kerim ile vatandaşları adeta büyüledi. Gecenin sonunda muhteşem sesiyle sahne alan Türk tasavvuf müziğinin güçlü sesi Mustafa Demirci, seslendirdiği birbirinden güzel eserleri ile doyulmaz bir gece yaşatırken, etkinliğin yapıladığı Şahinbey Parkı'nın güzelliğinden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür etti. Program sonunda sanatçısı Mustafa Demirci'ye çiçek takdimi için sahneye çıkan Başkan Tahmazoğlu, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediyesi eski Başkanı Mehmet Bozgeyik'i davet ederek çiçek takdimini birlikte yaptı. Başkan Tahmazoğlu, Ramazan etkinliklerine katılımlarından dolayı tüm vatandaşlara teşekkür ederek, ramazanı Şeriflerini kutladı.

KİTAP FUARI ŞAHİNBEY PARKI'NDA DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediyesi tarafından 16 yazarı okurlarıyla buluşturan kitap fuarı Şahinbey Parkında yazarların söyleşileri ile devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan ve Şehitkamil İlçe Kaymakamı Mehmet Aydın'la birlikte kitap fuarını ziyaret etti. Prof. Dr. Turan Karataş'ın söyleşisine katılan Kaymakam Turan ve Aydın ile Başkan Tahmazoğlu stantları gezerek, vatandaşlarla sohbet ettiler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediyesi Ramazan Etkinliğinde Mustafa Demirci Büyüledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement