Fatma Şahin'den MÜSİAD'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Fatma Şahin'den MÜSİAD'a Ziyaret

Fatma Şahin\'den MÜSİAD\'a Ziyaret

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Gaziantep Şubesini ziyaret etti.

21.03.2014 10:20  Güncelleme: 10:22

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi'ni ziyaret etti.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık; AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin'i ve beraberindekileri kapıda karşıladı.

Ziyarete AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin'in yanı sıra AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı üyeleri katıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek açıklama yapan MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, çözüm sürecini baltalamak isteyen insanların olduğunu belirtti.

Kılçık, şunları söyledi:

"Bugünkü şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Özellikle çözüm sürecini baltalamak isteyen insanlar var. Ülkemiz kuruluşundan bugüne kadar çok değişik badireler atlattı. Çok ekonomik sınavlar verdi. Çok değişik bedeller ödedi. Hamdolsun ki Türkiye de halkın içinden çıkan üç lider var şimdiye kadar. Bunlardan bir tanesi rahmetli Menderes ve Özal'dı. Halkın içinden çıkan bir diğer lider ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Şimdi gerek 1950, 1980 ve 2000'li yıllarda her dönemde Türkiye'nin önünü kesmek isteyen insanlar oldu. Şimdi yine böyle insanlar Türkiye'nin önünü kesmeye çalışıyorlar ama unutmamalılar ki başaramazlar."

Gaziantep'in ihracatıyla ilgili açıklama yapan Kurt Ali Kılçık, "İhracatta ve sanayide Gaziantep olarak Türkiye ortalamasının üstünde büyüyerek gidiyoruz. İki aylık ortalamamız yüzde 10.2'dir. Şimdi Türkiye'nin işsizliğine de çare oluyoruz. Bu memleket için 250 bin insan kanını verirken, canını verirken biz sanayici ve iş adamları olarak burada gecemizi gündüzümüze katıp Başbakanımızın belirlediği hedefe koşmamız gerek. Koşacağız, çabalayacağız, üzerimize düşeni yapacağız. Ülkemizi bu sendromdan kurtaracağız" dedi.

AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatma Şahin ise şöyle konuştu:

"Demokratikleşme çıtasının yükselmesinde, ekonomik kalkınmasında her zaman zor zamanlardır. Ne zaman bir sıkıntı varsa nasılsa milli iradeye ihtiyaç varsa nasıl bir sorun varsa istikametini millet için kullanmış bazı lobilerin, bazı sermaye gruplarının bazı güçlerin kontrolünde değil. Tamamen milli irade, hakimiyet kayıtsız, şartsız milletinse nasıl bunun mücadelesini verdiklerinin son 12 yılında ben şahidim."

Başbakan Erdoğan'ın belirlediği yolda çalışmalar yaptıklarını belirten Şahin, "Değerli başbakanımız, makamın hesabını verebilmek için sağlam ve dik durmak gerektiğini asla eğilmemek gerektiğini milli iradenin dışında hiçbir güce bağlı kalmamak gerektiğini biz genel Başkanımızdan öğrendik. Biz ekip olarak onun aştığı yolda bir takım çalışmasıyla gidiyoruz" açıklamasını yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatma Şahin'den MÜSİAD'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement