Rektör Harmandar'dan Anlamlı Davet - Son Dakika
Yerel

Rektör Harmandar'dan Anlamlı Davet

Rektör Harmandar\'dan Anlamlı Davet

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve eşi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Muğla’daki şehit aileleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

08.03.2016 16:06

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar ve eşi, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Muğla'daki şehit aileleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek, Vali Vekili Salih Gürhan ve eşi, Garnizon Komutanı J. Alb. Yavuz Özfidan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Cumhur Çoban, Muğla Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya ve eşi, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Yusuf Ziya Erdil, Prof. Dr. Nevres Hürriyet Aydoğan, Prof. Dr. Bayram Akça, üniversite Genel Sekreteri Nagehan Şahin, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Akkuş ve şehit aileleri katıldı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde ilk akla gelmesi gereken kişilerin başında şehit annelerinin olması gerektiğini belirten Rektör Prof. Dr. Harmandar, bu özel günde şehit annelerinin acılarını hafifletmek amacıyla bir araya gelmek istediklerini belirterek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve ailelerine de sabır diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Rektör Harmandar'dan Anlamlı Davet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement