Ramazan Şanıvar'ın Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Ramazan Şanıvar'ın Acı Günü

Ramazan Şanıvar\'ın Acı Günü

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Bürosu Sorumlusu ve gazeteci Ramazan Şanıvar'ın annesi Feride Şanıvar vefat etti.

17.08.2013 14:26

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Bürosu Sorumlusu ve gazeteci Ramazan Şanıvar'ın annesi Feride Şanıvar vefat etti.

Uzun zamandır hasta olan ve tedavisi süren Feride Şanıvar, Mersin Erdemli Devlet Hastanesi'nde yaşamını kaybetti. Daha sonra Cenaze Adana'ya getirilerek, Seyhan ilçesine bağlı Akkapı Aile Mezarlığı'nda defnedildi.

Cenazeye, ailesi ve sevenlerinin yanı sıra, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Murat Koç, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürleri Kazım Tekin, Mustafa Uyanık, Cemal Demirağ, Mahmut Kır ve personeller, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve gazeteciler, spor kulüp yöneticileri, antrenörler, Hentbol İl Temsilcisi Metin Muhacir ve yönetimi, eski Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Serhat Mehmet Altuner ve Cahit Kum katıldı.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve diğer sevenleri çelenk gönderdiler.

76 yaşında vefat eden Feride Şanıvar 5 çocuk annesiydi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ramazan Şanıvar'ın Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement