Protokolü Buluşturan Açılış - Son Dakika
Yerel

Protokolü Buluşturan Açılış

Protokolü Buluşturan Açılış

İşletmeciliğini Hakan Altunbulak'ın yaptığı Çiçek İskender Kebapçısı adlı iş yerinin açılışı gerçekleştirildi.

16.04.2013 17:40

İşletmeciliğini Hakan Altunbulak'ın yaptığı Çiçek İskender Kebapçısı adlı iş yerinin açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu'da göreve başlamasının ardından pek çok açılışa katıldığını belirterek: "Türkiye gibi Çorlu'da büyüyor, gelişiyor" dedi.

Çorlu'da Orion AVM içerisinde yer alan bir kafeterya ve Kılıçoğlu Danış Towers'da yer alan Anatolia adlı kahvaltı ve yemek salonunun işletmeciliğini yapan Hakan Altunbulak Çorlu'ya yeni bir mekan daha kazandırdı. Omurtak Caddesi üzerinde yer alan Çiçek İskender Kebapçısı adlı iş yerinin açılışı Çorlu protokolünün de katıldığı bir törenle açıldı.

İş yerinin açılışına MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Çorlu İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Tolga Çemrek, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Çorlu Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, ve Serhad Çatalkaya, Çorlu TSO Meclis Başkanı İhsan Erik, MHP Çorlu İlçe Başkanı Hasan Uzun ve MHP MKYK Üyesi Bülent Karataş da katıldılar.

Açılış öncesinde konuşan MHP Tekirdağ Milletvekili açılışı yapılan iş yerinin Çorlu ve bölge halkına hayırlı olmasını, işletmecilerine ise bol ve bereketli kazançlar getirmesini temenni etti.

Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan ise, Çorlu'da göreve başlayalı henüz 7 ay gibi bir süre olduğunu belirterek: "Göreve gelmemin ardından Çorlu'da pek çok açılışa katıldım. Bu açılış da bunlardan bir tanesi. Çorlu'da her geçen açılan yeni yerler rekabeti, rekabette kaliteyi getiriyor. Bir biri ardına açılan mekanlar ile Çorlu'da tıpkı Türkiye gibi her geçen gün büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor" diye konuştu.

(SŞ)

16.04.2013 17: 29: 42

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Protokolü Buluşturan Açılış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement