Potansiyel İş Kadınları Fuarı'da Keçi Boynuzu Lokumu Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Potansiyel İş Kadınları Fuarı'da Keçi Boynuzu Lokumu Tanıtıldı

Potansiyel İş Kadınları Fuarı\'da Keçi Boynuzu Lokumu Tanıtıldı

ANTALYA (İHA) – Antalya’nın Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD)tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Potansiyel İş kadınları fuarında keçi boynuzu lokumu tanıtıldı.

03.03.2014 18:05

ANTALYA (İHA) – Antalya'nın Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD)tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Potansiyel İş kadınları fuarında keçi boynuzu lokumu tanıtıldı.

MASİAD tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Potansiyel İş kadınları fuarı Cumhuriyet meydanında bulunan fuar alanında açıldı. İş kadınlarının evlerinde hazırlamış oldukları yiyecek ve el işi ürünlerinin sergilendiği fuarda keçi boynuzu ve keçi boynuzundan üretilen lokum, pekmez ve çay gibi ürünler ön plana çıktı.

Fuarda iş kadınlarının evlerinde ürettiği yiyecek ve el işleri görücüye çıkarıldı. Sergilenen yiyecek ve elişi ürünleri iki ayrı komite tarafından detaylı bir şekilde incelenirken yapılacak değerlendirmenin ardından her iki kategoride ilk 3 sırayı alacak ürün sahiplerinin 7 Mart'ta düzenlenecek törenle ödüllendirileceği belirtildi. Manavgat Sanayici ve işadamları Derneği 5. Potansiyel İş Kadınları Fuarı yerel seçim çalışması yapan siyasilerin ilgi odağı oldu. MHP Antalya Büyükşehir belediye Başkan adayı Kemal Çelik ve AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut fuarı ziyaret etti.

Fuarın açılışını ise Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu gerçekleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Potansiyel İş Kadınları Fuarı'da Keçi Boynuzu Lokumu Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement