Balıkesir'in Başkanları Hizmet İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika
Yerel

Balıkesir'in Başkanları Hizmet İçin Kolları Sıvadı

Balıkesir\'in Başkanları Hizmet İçin Kolları Sıvadı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Edip Uğur, yarın Kocaeli'ye gidiyor.

31.03.2014 20:24  Güncelleme: 20:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Ahmet Edip Uğur, yarın Kocaeli'ye gidiyor. Başkan Uğur, beraberinde götüreceği ekiple Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile ilgili incelemelerine devam ederken, Kocaeli'deki çalışmaların Balıkesir'deki projelerine örtüşen hizmetleri burada uygulamaya hazırlanıyor.

AK Parti adayı olarak girdiği yerel seçimlerde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Edip Uğur, beraberinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da olduğu halde Kocaeli iline giderek burada belediye hizmetleriyle ilgili daha önce yaptıkları incelemeler ile fikir alışverişine devam edecek. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir'e başta mahalle olan köylere ve diğer tüm ilçelere bir an önce hizmet etmek için kolları sıvadıklarını ifade etti. Bugün akşam saatlerinde AK Parti İl Başkanı Av. Mahmut Poyrazlı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Osman Sali, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Belediye Meclisi Üyeleriyle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, kısa bir durum değerlendirmesi yaptı.

Büyükşehir Başkanı Edip Uğur ve ekibi, seçimin hemen ertesi günü Balıkesir'e hizmet için kolları sıvayıp çalışmaya koyuldu. Partili yetkililer, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un AK Parti'nin seçimden önce verdiği söz ve vaatlerin kısa sürede yerine getirmeye kararlı olduğunu, Edip Uğur ve diğer başkanların projeleri bir bir hayata geçirmek için gerekli çalışmalara başladıklarını ifade ettiler. Edip Uğur ve ekibi yarın sabah erkenden Kocaeli'ye hareket edecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balıkesir'in Başkanları Hizmet İçin Kolları Sıvadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement