Osmaniyeliler Kadir Gecesi'nde Meydanda Sahur Yaptı - Son Dakika
Yerel

Osmaniyeliler Kadir Gecesi'nde Meydanda Sahur Yaptı

Osmaniyeliler Kadir Gecesi\'nde Meydanda Sahur Yaptı

Osmaniye Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Cumhuriyet Meydanı’nda toplu sahur yemeği verdi.

02.07.2016 14:48

Osmaniye Belediyesi, Kadir Gecesi'nde Cumhuriyet Meydanı'nda toplu sahur yemeği verdi. Meydanda kurulan sahur sofrasında, Osmaniye Belediyesi tarafından hazırlatılan kahvaltılık ve meyveler vatandaşlara ikram edildi.

Sahura gelen vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Kadir Kara, bu yıl yedincisini gerçekleştirdikleri sahur programında hep birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Kara, "Osmaniyeli hemşerilerimizle beraber bu meydanda birlikte sahur yapıyoruz. Sahura katkıda bulanan, katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Burada bir farklılığı da ortaya koymak istiyoruz, Osmaniye'mizde, bütün insanlarımızı mübarek Ramazan'ın manevi ikliminde iftarın dışında birde sahurda bir araya getirerek onlarla birlikte bu manevi hazzı ve feyzi beraber yaşamak istedik" dedi.

"SAHURUN, SEHERİN VE KADİR GECESİNİN BEREKETİNİ PAYLAŞIYORUZ"

Etkinliği düzenlerken, sahurun ve seherin bereketini Kadir Gecesi ile birleştirmek için yola çıktıklarını belirten Başkan Kara şöyle konuştu: "Türkiye genelinde Ramazan'da insanlarımız genelde toplu iftar yemeklerinde buluşuyor. Bu mübarek Kadir Gecesi'nde vatandaşlarımızın camilerde gecenin geç saatine kadar kaldıklarını da düşünerek bu geceyi seçtik."

Sahur programına katılan vatandaşlar ise, "Her akşam iftara geliyoruz ama sahur programına katılmak daha farklı oldu. Böyle gecelerin devam etmesini diliyorum. Güzel bir gece oldu. Sayın belediye Başkanımız Kadir Kara'ya teşekkür ediyoruz" şeklinde duygularını ifade ettiler.

Sahur yemeğinin ardından yemek duası yapıldı. Sabah ezanının okunmasının ardından vatandaşlar evlerine dağıldı. Sahur yemeği programına Belediye Başkanı Kadir Kara'nın yanı sıra MHP İl Başkanı Fahri Kuyulu, Merkez İlçe Başkanı Tansel Elverdi, Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Eroğlu, MHP Kadın Kolları Başkanı Selam Yücel, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniyeliler Kadir Gecesi'nde Meydanda Sahur Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement