Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke Gso'da - Son Dakika
Yerel

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke Gso'da

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke Gso\'da

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, Gaziantep'in örnek bir şehir ve Gaziantep Sanayi Odası'nın örnek bir Oda olduğunu söyledi.

24.09.2013 19:27

Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke, Gaziantep'in örnek bir şehir ve Gaziantep Sanayi Odası'nın örnek bir Oda olduğunu söyledi.

Teke, Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu'nu ziyaret ederek, bir süre görüştü.

Başkan Konukoğlu'nu yakinen takip ettiğini ve 'Gaziantep'e yaptığı katkıların takdire şayan' olduğunu belirten Teke, "Gaziantep örnek bir şehir, GSO örnek bir Oda. Bölgedeki herkesin hedefi Antep gibi olmak. Sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz" dedi.

Şehirlerinin kalkınmasına öncülük etmekten, sanayicinin önünü açmaktan mutlu olduklarını belirten Teke, Osmaniye'nin 'lojistik bir üs' olmasına talip olduklarını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu da her konuda yardımcı olmaya hazır olduklarını söyledi.

Konukoğlu, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası personeline hizmet içi eğitim de verebileceklerini kaydetti.

GSO tarafından yürütülen Dörtyol- Hassa Tünel Projesi'nin bölgenin daha iyi yapılanmasını sağlayacağını ve bölge sanayicisine maliyetlerini düşürerek rekabet üstünlüğü kazandıracağını vurgulayan Adil Konukoğlu, "Önemli olan işin startını verip, o işi sonuçlandırmak için peşinden koşmak. Tünel Projemizi de en kısa sürede tamamlayarak sanayicimizin hizmetine sunacağız" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Teke Gso'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement