Orman Ürünleri Sanayicilerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Orman Ürünleri Sanayicilerine Ziyaret

Orman Ürünleri Sanayicilerine Ziyaret

Orman Genel Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Dairesi Başkanı Düzce’de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

01.11.2015 11:14

Orman Genel Müdürlüğü İşletme ve Pazarlama Dairesi Başkanı Düzce'de faaliyet gösteren sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

İşletme ve Pazarlama Dairesi Başkanı Kenan Akyüz, İşletme Pazarlama Dairesi Başkanlığı Piyasa Araştırma Şube Müdürü Reşat Benli, Bolu Orman Bölge Müdür Yardımcısı Şaban Bıyıklı ve Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız ile birlikte Düzce İli'nde bulunan sanayi kuruluşunu yerinde gezerek incelemelerde bulunuldu. Akyüz orman ürünlerini işleyen sanayi tesislerinin üretim bölümlerini de gezerek üretim aşamalarını ve ürünlerini yakından inceledi.

Orman Genel Müdürlüğünden hammadde tedarik eden ve müşterisi konumunda bulunan orman ürünleri sanayisinin ihtiyaçları ve problemleri ile ilgili fikir alışverişinde bulunan Akyüz zaman zaman bu tesislere düzenledikleri bu tür ziyaretlerin, Orman Genel Müdürlüğünün üretim ve satış politikasını belirlemede yardımcı olduğunu ifade etti.

İşletme ve Pazarlama Dairesisi Başkanı Kenan Akyüz ve beraberindeki heyet firma çalışanlarına başarılar dileyerek iyi niyet temennisinin ardından ziyaretini tamamladı. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Orman Ürünleri Sanayicilerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement