Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi" Projesi - Son Dakika
Yerel

Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi" Projesi

Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi" Projesi

Kurtalan Kaymakamlığı tarafından yürütülen “Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi” yardımlaşma kampanyası kapsamında köy okulları bünyesindeki anasınıflarına yardım yapıldığı bildirildi.

03.06.2014 09:47

Kurtalan Kaymakamlığı tarafından yürütülen "Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi" yardımlaşma kampanyası kapsamında köy okulları bünyesindeki anasınıflarına yardım yapıldığı bildirildi.

Kurtalan Kaymakamlığı tarafından başlatılan  "Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi" Projesi Kapsamında Türk Kızılayı'nın İzmir, Siirt Ankara, Edirne, İstanbul ve Şanlıurfa  illerinden gönüllülerin destek verdiği kampanya ile 400 öğrenciye oyuncak, kırtasiye ve giyim yardımı yapıldı.

Kurtalan Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, kampanya ile çocukların kullanmadığı oyuncaklar gönüllü katılımcılar aracılığı ile toplanıp ihtiyaç sahiplerine dağıtımının gerçekleştiğini söyledi.

İmamoğlu, Kurtalan Endüstri Meslek Lisesi Kız Yurdu öğrencilerinin de katılımı ile çocuklara yönelik çocuklara eğlence ortamı oluşturularak oyun ve etkinlikler ile köy okulları ziyaret edildiğini kaydederek,"Çalışma kapsamında 20 köy okulu program kapsamına alınarak 400 öğrenciye ulaştık. Program kapsamında olup ziyaret edilemeyen okullar için hazırlanan malzemelerin dağıtımı öğretmenevinde gerçekleştirdik" dedi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Okul Öncesi Geleceğin Güvencesi' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement