Öğrencilerin Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerin Karne Sevinci

Öğrencilerin Karne Sevinci

Gaziantep'te 2012 2013 yılı eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle 480 bin 352 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

14.06.2013 15:30

Gaziantep'te, 2012-2013 yılı eğitim öğretim yılının sona ermesiyle kent genelindeki  480 bin 352 öğrenci öğrenci karne sevinci yaşadı.

Vali Erdal Ata, Nilgün İsmet Akınalan İlköğretim ve Ortaokulunda düzenlenen törende, hem öğrencilerin hem de öğretmenlerin 9 aylık yoğun çalışmanın karışılığını alacaklarını söyledi. Öğretmenlere verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eden Ata, öğrencilere de tatilde dinlenmeleri ve bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin de 2012-2013 eğitim-öğretim yılının yoğun geçtiğini belirterek, öğrencilere tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini tavsiye etti.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise eğitime her zaman ellerinden geldiğince destek verdiklerini söyledi.

Öğrencilerin tatili en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamaya çalıştıklarını ifade eden Fadıloğlu, bu kapsamda her öğrenciye bir alışveriş merkezinin desteğiyle lunaparka gidebilmeleri için 4'er bilet dağıttıklarını kaydetti.

Öğrencilerin çeşitli gösteriler sunduğu törenin ardından Vali Ata, AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak'ın bulunduğu protokol üyeleriyle öğrencilere karnelerini dağıttı.

İslahiye'de karne heyecanı

İslahiye İlçesinde ilkokul, ortaokul ve lisede eğitim gören 16 bin 500 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

13 Kasım İlkokulu'nda düzenlenen karne törenine Kaymakam Osman Beyazyıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Nüfus Müdürü Mehmet Aslan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Özdemir katıldı.

Tören sonunda Kaymakam Beyazyıldız ve beraberindekiler öğrencilere karnelerini dağıtarak, kitap hediye etti. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Öğrencilerin Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement