Öğrencilerden Kardeş Okul Gezisi - Son Dakika
Yerel

Öğrencilerden Kardeş Okul Gezisi

Öğrencilerden Kardeş Okul Gezisi

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Fatma-Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, 'Değerler Eğitimi'nde okullar arası dayanışma amacıyla Erkunt Traktör İmecik Orta Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu.

04.03.2013 12:43

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Fatma- Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri, 'Değerler Eğitimi'nde okullar arası dayanışma amacıyla Erkunt Traktör İmecik Orta Okulu'na kırtasiye yardımında bulundu.

Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Başyardımcısı Süleyman Atalay başkanlığında öğretmenler Ayşe Ertekin, Meryem Atıcı ve Havva Karadeli ile birlikte öğrenciler İmecik Köyü Erkunt Traktör Ortaokulu'nu ziyaret ettiler. Kırtasiye malzemesi ve giyecek götüren öğrenciler getirdikleri yardımları ihtiyacı olan öğrencilere teslim etti.

Fatma-Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi Müdür Başyardımcısı Süleyman Atalay ziyaretin Değerler Eğitimi çerçevesinde gerçekleştiğini belirterek, "Bu organizasyonu öğrencilerimizin isteği üzerine gerçekleştirdik" dedi.

Erkunt Traktör Orta Okulu Müdür Yardımcısı Nejdet Horadik ise bu ziyaretin kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyleyerek Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi idareci ve öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.

Daha sonra Korkuteli Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri ve İmecik Köyü Erkunt Traktör Orta Okulu öğrencileri takım kurarak futbol maçı yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrencilerden Kardeş Okul Gezisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement