Ödemiş Belediyespor'da Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş Belediyespor'da Görev Dağılımı Yapıldı

Ödemiş Belediyespor\'da Görev Dağılımı Yapıldı

Ödemiş Belediyespor'da kongre sonrası ilk kez toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.6 Haziran'da yapılan Genel Kurul toplantısından sonra ilk toplantısını gerçekleştiren Ödemiş Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, bu sezon daha...

14.06.2013 08:38

Ödemiş Belediyespor'da kongre sonrası ilk kez toplanan yönetim kurulunda görev dağılımı yapıldı.

6 Haziran'da yapılan Genel Kurul toplantısından sonra ilk toplantısını gerçekleştiren Ödemiş Belediyespor Kulübü yönetim kurulu üyeleri, bu sezon daha mütevazi bir takım oluşturacaklarını ifade ettiler.

Bu yıl tesisleşmeye ağırlık vereceği açıklanan Ödemiş Belediyespor'da, çarşamba akşamı Başkan Bekir Keskin Başkanlığında toplantı düzenlenerek geçen sezonun değerlendirmesi yapıldı.

Bu sezon, geçmiş yıllardaki eksikliklerin tamamlanması konusunda çalışmalar yapacaklarını belirten yönetim kurulu üyeleri, Ödemişli genç sporcuları takıma davet ettiler. Öte yandan, toplantıda 2013-2014 sezonunun görev dağılımı şu şekilde yapıldı:

Futbol Şubesi: Kadir Çolakoğlu (2.başkan), Orhan Can, Ali Demirel, Osman Döner, Mustafa Köksoy, Mustafa Çamlıyer, İbrahim Akovalı, Mehmet Bayezitlioğlu, İsmail Uygun, Mehmet Karcı,

Motor sporları: Osman Aral, Mustafa Köksoy

Sağlık İşleri Sorumlusu: İbrahim Telliel,

Basın Sözcüsü: Orhan Can

Tesisler Sorumlusu: Mehmet Bayezitlioğlu - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş Belediyespor'da Görev Dağılımı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement