OKM Ekibinden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

OKM Ekibinden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

OKM Ekibinden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar\'a Ziyaret

Objektif Kültür Merkezi ekibi, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

13.12.2013 12:05  Güncelleme: 12:24

Objektif Kültür Merkezi ekibi Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Yaşar'a teşekkürlerini ileten heyet, Objektif Sahne oyuncularının Türkiye'de ilk kez sahneleyeceği 'Buzlar Çözülmeden' oyunu hakkında da bilgi verdi. Oyundan oldukça etkilenen Yaşar, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi'nin kapılarının böyle kaliteli bir kadroya her zaman açık olacağını belirterek izlemek için sabırsızlandığını dile getirdi.

TÜRKİYE'DE İLK KEZ NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ'NDE

1965 yılında Cevat Fehmi Başkut tarafından kaleme alınan, Objektif Kültür Merkezi ekibinin sahnelediği 'Buzlar Çözülmeden' oyunu Şubat'ta Yenimahalleli sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Karlar yüzünden yolları kapalı kasabaya gelmeye çalışan yeni kaymakamın hikayesini anlatan 2 perdelik oyun, Almanya'dan gelerek Türkiye'de ilk kez Objektif Sahne tarafından Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde sahnelenecek. 2 saat boyunca izleyenleri hem eğlendirip hem düşündürecek olan oyun, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'dan tam not aldı.

1997 yılında Almanya Nürnberg'de kurulan Avrupa'nın en kalabalık kadrosuna sahip Objektif Sahne Tiyatro Grubu, Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi'nde sahnelenecek oyun için heyecanla gün saydıklarını belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel OKM Ekibinden Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement