Nazime Baki Saatçioğlu Bu Sene de Birinci - Son Dakika
Yerel

Nazime Baki Saatçioğlu Bu Sene de Birinci

Nazime Baki Saatçioğlu Bu Sene de Birinci

Antalya’da yapılan Liseler Arası Halk Oyunları Yarışması’nda Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

28.02.2016 12:51

Antalya'da yapılan Liseler Arası Halk Oyunları Yarışması'nda Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği Halk Oyunları Gençler Kategorisi Düzenlemesiz Dal'da il birincisi olan ekip efe kıyafetleri ile selfie(özçekim) yaparak zaferini kutladı.

Nazime Baki Saatçioğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin Kurnaz, emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu yıl da gelen birincilikle birlikte okullarının markalaşmaya başladığını ifade etti. Kepez ilçesinde yapılan bilgi yarışmalarında ve İlbap sınavlarında gösterdiği başarılar ile dikkatleri üzerine çeken okullarının halk oyunlarında il birincisi olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Kurnaz, Antalya'yı en iyi şekilde temsil etmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Halk oyunları antrenörleri Ercan Gültekin ve Fahrettin Gün'ün çalıştırdığı liseliler geçtiğimiz yıl da il birincisi olarak Antalya'yı bölgeler arası yarışmalarda temsil etmişti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazime Baki Saatçioğlu Bu Sene de Birinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement