Narman'da Ramazan Bayramı - Son Dakika
Yerel

Narman'da Ramazan Bayramı

Narman\'da Ramazan Bayramı

Erzurum'un Narman ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

28.07.2014 13:09  Güncelleme: 13:21

Narman ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

Öğretmenevinde düzenlenen törene Narman Kaymakamı Murat Eren, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Adnan Arabul, Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, İlçe Emniyet Müdürü Sakıp Yalta, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Eren, bayramlaşmanın ardından yaptığı konuşmada, ilçe halkının manevi değerlere bağlı ve her zaman birlik olduğunu anımsattı.

Dini, milli ve manevi günlerde birlikteliği yaşamanın mutluluğunu yaşadığını belirten Eren, "Her zaman bu birlik ve beraberliğimizi koruyarak, ilçemizin gelişmesinde hep birlikte el ele verip çalışmalıyız. İlçenin gelişmesinde ben, sen değil, hepimizin katkısının olduğu bilinciyle hareket edip, ilçemizi geliştireceğiz. Bu vesileyle hepinizin Ramazan Bayramını kutluyoru" dedi.

Programın ardından Eren ve beraberindekier İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek, asker ve polislerin bayramını kutladı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Narman'da Ramazan Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • fatiih rüşen: kaymakam bey makamıyla evi arasında dikiş dokuyor hizmet olarak kaymakamlık evinin bahçesinin etrafını mavi bir cadırla kapatıp narmanla bağını kopardı kedi köpek çifliği kurdu kendine , her gelen kaymakam evin eşyasını baştan sona değiştiriyorlar ekmek elden su gölden derlerya , hizmet bekliyoruz kaymakamlardan da nerde o şansa bizlerde her gelen bir acayip oluyor onun için o makama saygımız kalmadı resmen kaymakamcık oldular 0 0 Yanıtla

Advertisement