Narlıdere Belediye Başkanı Engin, 23 Nisan Dolayısıyla Çocukları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Narlıdere Belediye Başkanı Engin, 23 Nisan Dolayısıyla Çocukları Ağırladı

Narlıdere Belediye Başkanı Engin, 23 Nisan Dolayısıyla Çocukları Ağırladı

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Narlıdere Kampüsü'nün öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’e misafir oldu.

24.04.2023 13:41  Güncelleme: 16:34

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Narlıdere Kampüsü'nün öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin'e misafir oldu.

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Narlıdere Kampüsü öğrencilerini belediye binasında ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Engin'in misafiri olan öğrenciler, belediyenin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Başkan Engin, buluşmada şunları kaydetti:

"Sevgili çocuklar; Narlıdere'mizin temizlik işlerini, yollarını, kültür sanat faaliyetlerini biz yürütüyoruz. Geleceğin cumhurbaşkanları, başbakanları, belediye başkanları, öğretmenleri de sizlerin arasından çıkacak. Dağlarımızı, denizlerimizi, çevremizi sizler koruyacaksınız. Ahlaklı ve dürüst olacak, komşularınızın haklarını gözeteceksiniz. Kadın-erkek ayrımı yapmayacaksınız. Depremden etkilenen kardeşlerinizi unutmayacaksınız. Narlıdere halkı adına hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Sizlere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün yolunda, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum."

Okul Müdürü Mahmut Demir ise Engin'e teşekkür ederek, "Hem 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı kapsamında hem de çocuklarımızın belediyeyi tanıması noktasında bu ziyareti gerçekleştirmek istedik. İnanıyorum ki çocuklarımız bu gezilerle çok şey öğrenecek. Hepinize teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Narlıdere Belediye Başkanı Engin, 23 Nisan Dolayısıyla Çocukları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement