Muratpaşa Yapex Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa Yapex Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu

Muratpaşa Yapex Fuarı\'nda İlgi Odağı Oldu

YAPEX Fuarı’na projeleri ile katılan Muratpaşa Belediyesi’ne ait stant ilgi odağı oldu.

14.11.2014 13:06

YAPEX Fuarı'na projeleri ile katılan Muratpaşa Belediyesi'ne ait stant ilgi odağı oldu.

Uluslararası Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, Yapı Yenileme ve Restorasyon Fuarı'nın (YAPEX) 22'ncisi Antalya Expo Center'da açıldı. Muratpaşa Belediyesi, fuarda Antalya Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte uygulayacağı Üçkapılar Burçları Restorasyon Projesi'nin yanı sıra Hacı Bektaş Veli Kültür Merkezi, Sivil Toplum Merkezi, Opera Binası, Etüd Merkezi, Spor Salonu ve Yüzme Havuzları Projesi'ni tanıttı.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma ve Tanıtma Vakfı (ÇEKÜL) ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen, Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Dinç ve diğer konuklarla birlikte fuarın açılışını gerçekleştirdi.

Başkan Uysal, Muratpaşa Belediyesi standını ziyaret eden konuklara projeler hakkında bilgi verdi. Tarihi Kentler Birliği Başkanı Yılmaz ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sözen'e Üçkapılar plaketi ile özel turunçgil ağacı armağan eden Başkan Uysal, "Kalıcı estetiği, klasikleşebilmiş bakış açılarını geleceğe taşımak yeni kuşaklara karşı görevimizdir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa Yapex Fuarı'nda İlgi Odağı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement